DASHCAM

Maak hier een afspraak

Weleens een aanrijding gehad, maar kon u uw onschuld niet bewijzen? Of wilt u ook uw auto beveiligen tegen vandalisme of parkeerschade? Met een Dashcam kun je dit soort problemen voorkomen. Wij monteren alleen professionele A merken van BlackVue en Alpine. Hieronder nog een aantal redenen waarom een dashcam een goede investering is:

Bewijs bij een ongeval

Dashcams kunnen beelden opnemen van een ongeval of andere incidenten op de weg. Dit beeldmateriaal kan worden gebruikt als bewijsmateriaal bij geschillen met verzekeringsmaatschappijen of in gerechtelijke procedures.

Bescherming tegen fraude

In sommige gebieden zijn er georganiseerde groepen actief die ongevallen organiseren om verzekeringsmaatschappijen op te lichten. Dashcams kunnen bescherming bieden tegen deze frauduleuze claims door bewijs te leveren van wat er werkelijk is gebeurd.

Het gedrag van de bestuurder volgen

Sommige dashcams hebben functies die het gedrag van de bestuurder kunnen volgen, zoals snelheidsovertredingen of hard remmen. Dit kan handig zijn voor ouders die hun kinderen in de gaten willen houden of voor werkgevers die ervoor willen zorgen dat hun chauffeurs het bedrijfsbeleid volgen.

Gedenkwaardige momenten vastleggen

Dashcams kunnen ook worden gebruikt om mooie ritten of gedenkwaardige momenten onderweg vast te leggen.
Al met al kan een dashcam een waardevolle investering zijn voor iedereen die veel onderweg is. Het kan gemoedsrust en bescherming bieden en op de lange termijn mogelijk geld besparen.
Alpine Dash Cam RVC-R800