Boxmore logo

Boxmore audio upgrade

Boxmore is een relatief nieuwe speler op de markt van car audio uit ons eigen Boxmeer, Nederland. Zij banen nieuwe wegen en maken meer mogelijk op het gebied van car audio. Boxmore bedenkt en maakt hoogwaardige hifi audio oplossingen voor merken waarbij dat eerder vrijwel onmogelijk was zoals BMW, Mercedes, Porsche, Tesla, Jaguar & Landrover.

Het merk wat inmiddels een aantal jaar geleden gelanceerd is heeft onze verwachingen overtroffen. Een strak geluid wat de audio ervaring gedetailleerder, ruimtelijker en rustiger maakt iniedere auto. Hoge kwaliteit audio en naadloze integratie staan centraal. Al vanaf de instap lijn presteren de speakers geweldig en uiten zich als een hifi-audiosysteem voor dat krachtiger is dan de som der delen. Ga voor maximale geluidskwaliteit in uw auto en kies voor een Boxmore audio upgrade.

Logic line LXE

De Boxmore logic lijn is een logische optie voor iedereen die kwaliteitsgeluid zoekt voor een zachte prijs. Met deze instaplijn biedt Boxmore universele producten welke zorgen voor een stevige punch en hoge kwaliteit audio voor iedereen.

Essential line BXE

De premium lijn van Boxmore word Essential genoemd. Een zeer sterke, die boven zijn prijsklasse presteert. Perfect voor de upgrade naar premium audio in de auto. Kraakhelder geluid met een hoog RMS vermogen voor extra volume. 

Specialist line BXS

Voor een echte high end oplossing is er de Specialist lijn. Een geweldig zuivere geluidservaring zonder vervorming op zelfs de hoogste volumes. We stellen een hifi audio upgrade pakket op maat samen zodat het precies aansluit op uw wensen.

boxmore blox

Het Boxmore BLOX systeem is ontwikkeld voor een hoop verschillende auto modellen en wordt veel gebruikt voor BMW en Mercedes. Deze merken gebruiken voor het midrange geluid 100mm midwoofers, welke vaak te wensen over laten. Zeker als er nog geen tweeters aanwezig zijn voor de hoge tonen. Het modulaire ontwerp wat de speakers eenvoudig uitwisselbaar en vervangbaar maakt is een geweldige oplossing. Met unieke adapters zijn deze speakers eenvoudig in te bouwen en strak te integreren bij meerdere automerken die eerder nog lastig te upgraden waren. 

Het inbouwen van een audio upgrade voor moderne premium auto’s wordt door Boxmore Blox een stuk makkelijker en mooier. Op dit moment passen Boxmore Blox 100 speakers op modellen van de volgende merken.

mini logo
porsche logo
Ferrari logo
jaguar logo
Mercedes logo
volvo logo

Tweeters

De 20 mm soft-dome tweeter van Boxmore biedt door nieuwe technologieën een kraakheldere geluidssensatie.

 • Aluminium koppelvolume
 • Neodymium magneet
 • Verfijnde hoge tonen
 • Helderheid en precisie

Midrange

De hoogwaardige BLOX midrange luidsprekers van Boxmore tillen je geluidsbeleving naar een nieuw niveau.

 • Zorgvuldig vervaardigd
 • Geavanceerde technologieën
 • Gebalanceerd en helder
 • Nauwkeurige geluidsweergave

Woofers voor BMW en Mercedes

Ontdek de ultieme ritmebeleving met UNIX Perfect-Fit subwoofers, speciaal ontworpen voor BMW en Mercedes

 • Dynamische basweergave
 • Ongeëvenaarde souplesse
 • Naadloze integratie in het interieur
 • Diepe en krachtige lage tonen
BXMUXS8BMWS Boxmore BMW woofers

BMW

Voor BMW heeft Boxmore speciale oplossingen gemaakt die aansluiten op de originele speaker locaties. Voor en achter worden de speakers vervangen voor premium kwaliteit. Met een hoogwaardige versterker wordt een uitstekende verbetering in uw BMW geluidservaring behaald. 

BMW Audio upgrades

Mercedes

In nieuwe modellen van Mercedes wordt gebruik gemaakt van een driewegsysteem. Hiervoor biedt Boxmore op maat samengestelde oplossingen voor een zeer sterke audio ervaring. Met kwalitatieve inbouw zorgen wij voor een duurzame audio ervaring in uw Mercedes.

Mercedes audio upgrades

kom zelf luisteren

Onze showroom biedt u de mogelijkheid zelf te beluisteren naar verschillende producten van Boxmore en andere merken. Zo krijgt u een duidelijke indruk van de mogelijkheden en raakt u gegarandeerd overtuigd van de kwaliteit van Boxmore audio. Kies voor een beter geluid in uw auto.

 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een high end audio upgrade van Boxmore? Maar wilt u het liever laten inbouwen door een expert? Dat doen we natuurlijk graag voor u. Vul het onderstaande formulier in, dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen over de mogelijkheden. 

  Naam: *

  E-mail: *

  Kenteken: *

  Telefoonnummer: *

  Wat u wilt laten inbouwen: *