AUTO ISOLATIE

Wilt u uw auto isoleren tegen warmte en geluid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: D&B Inbouwstation: dé specialist voor beveiliging en comfort.. Wij garanderen professionele inbouw en perfecte afwerking.

serie

Goed geluid begint bij de inbouw!

Met de aanschaf van een hoogwaardige speakerset heeft u de eerste stap gezet op weg naar perfecte geluidskwaliteit in uw auto. Het eindresultaat staat of valt echter met de juiste montage van uw luidsprekers. Gebruik daarom Silent Coat dempingsmateriaal om het beste uit uw installatie te halen!


logo

Less Noise…

Uw auto wordt geplaagd door diverse lawaaibronnen zoals de motor, banden en windgeruis. Bovendien veroorzaken de luidsprekers resonanties in deurpanelen en plaatmateriaal. Silent Coat absorbeert deze hinderlijke trillingen door ze om te zetten in warmte.

….More Music!

Silent Coat maakt van uw auto een betere klankkast. U wordt dan ook beloond met een krachtige basweergave, meer dynamiek en betere staging.


Stap 1 : Creëer meer (kick) bass! Breng een laag ontdreuning aan op het plaatwerk van de deur, de luidsprekeradapter, het deurpaneel en de kofferruimte.

Stap 2 : Verbeter de sound! Maak van uw portieren ideale klankkasten door een laag Sound Absorber op het deurpaneel. Absorbeert bovendien veel rijgluiden.

Stap 3 : Maak je auto nog stiller! Breng Noise Isolator aan op het buitenste plaatwerk van de portieren om geluid van buiten de auto te blokkeren.


ontdreuning1. Ontdreuning

Zoekt u de beste sound? Of wilt u minder lawaai in uw auto? Het aanbrengen van een laag ontdreuningsmateriaal is de 1ste stap! Begin met het ontdreunen van de portieren, deurbekleding en de kofferbak. Wilt u ook rij- en omgevingslawaai verminderen? Breng dan ook ontdreuning aan op de wielkasten, de hemel en de bodem van de auto.

sound absorber2. Sound Absorber

Sound Absorber absorbeert staande golven en rijgeluiden. Hierdoor is het ideaal te gebruiken op de deurkleding, hemel en wielkasten.

noise isolator3. Noice Isolator

Noise Isolator blokkeert ongewenste geluiden van buiten de auto. Noise Isolator is te gebruiken in de portieren en op de bodem van de auto.

noise buffler4. Noise Buffler

Noise Buffler absorbeert geluiden afkomstig van de motor en is bij uitstek geschikt voor gebruik onder de motorkap.


Comfort pakket

Het plaatsen van de geluidsisolatie is mogelijk op meerdere belangrijke plekken:

 • Deuren isoleren: vermindert het omgevingsgeluid waardoor de speakers ook beter tot hun recht komen.
 • Kofferbak isoleren: vermindert het afrolgeluid dat via de achterbanden binnen komt.
 • Vloer isoleren: vermindert het geluid dat via de banden en onderstel binnen komt.
 • Motorkap isoleren: vermindert het geluid van de motor dat tijdens het auto rijden de autocabine in komt.
 • Dak isoleren: verbeterd akoestiek en vermindert algeheel geluidsniveau in de auto.

D&B Inbouwstation heeft de vanaf prijzen voor u op een rijtje gezet:

 • 4 Deuren voor en achter € 799.- incl. BTW
 • Kofferbak € 799.- incl. BTW
 • Bodem € 799.- incl. BTW
 • Hemel € 749.- incl. BTW
 • Motorkap € 249.- incl. BTW
 • Wielkasten voor €449.- incl. BTW
 • Complete auto isoleren vanaf € 3549,- incl. BTW

Maak nu hier een afspraak.