Audio upgrade BMW

Wilt u het geluid in uw BMW upgraden? Optimaal genieten van uitstekende geluidskwaliteit, professioneel ingebouwd en netjes weggewerkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: D&B Inbouwstation: de audiospecialist voor BMW.

D&B Audio Upgrades

BMW heeft sinds grofweg 2005 een universeel systeem ontworpen voor alle modellen, van 3-serie tot 8-serie en X1 tot X7. Deze systemen zijn relatief goed te upgraden, maar klinken fabriek af nergens naar. Daarom hebben wij de volgende pakketten samengesteld, waarbij we een muziekervaring creëren die u niet snel zal vergeten.

Onderstaande pakketten zijn gebaseerd op BMW standaard audio.

Harman Kardon of Standaard Audio

het hifi geluidssysteem is een gewilde optie bij BMW. Terwijl het achteraf inbouwen (of retrofit) van Harman Kardon of Alpine vaak erg duur en niet efficiënt is. Daarom kiezen wij er liever voor om het standaard audio systeem te upgraden. Al onze standaard pakketten zijn daarom ook gebaseerd op het standaard sound system. Zowel in prijs als kwaliteit kom je met onze pakketten daardoor altijd voordeliger uit!

Waarom?

 • We hoeven geen gebruikte- of dure dealer onderdelen in te zetten
 • We hoeven geen nieuwe draden te trekken en speakerkanalen te creëren
 • We kunnen met de locaties van het standaard audio systeem al heel erg veel kwaliteit leveren!

Upgrade BMW Harman Kardon

Heeft u al een Harman Kardon systeem (optie S676)? Dan raden we een van onze Harman Kardon upgrade pakketten aan die we speciaal hebben samengesteld voor BMW’s met deze opties. Zo bent u zeker van een oplossing op maat met de hoogste audio kwaliteit.

Audio Upgrades door D&B

Al onze upgrades beginnen bij demping. We zorgen voor een zorgvuldige aanpak van uw BMW, waarbij we de deuren dempen met isolatiemateriaal. Dit betekent niet alleen minder gedreun, geratel en resonantie, maar zorgt ook voor een betere klankkast voor uw speakers.

Plaatsen van premium speakers

Bij het standaard geluidssysteem zijn er geen speakers aanwezig, deze voegen wij altijd toe aan uw audio setup. Daarnaast vervangen we ook de midwoofers door die van flink hogere kwaliteit. En ten slotte worden de 16,5cm “bass” woofers onder de stoelen vervangen door premium 20cm Boxmore Specialist woofers.

Versterkers & DSP’s

Het toevoegen van versterkers en meer vermogen hoeft niet te resulteren in de creatie van een Boombox. Maar het voegt ten eerste de mogelijkheid toe het signaal zuiver te versterken, zonder al snel last te hebben op vervorming. Met een DSP (Digital Sound Processor) kunnen we het muzieksignaal bewerken en strak inregelen. Hiermee kunnen we het geluidssysteem zo afstellen dat alle muziek perfect aankomt in uw oor, ondanks alle weerkaatsingen variërende speaker locaties.

Met een versterker & DSP zorgen we dus voor een gecontroleerd en zuiver signaal met meer dynamiek!

Direct contact voor het maken van een afspraak

Bent u geïnteresseerd in een BMW audio upgrade pakket voor uw auto? D&B Inbouwstation monteert uw Audio upgrade op vakkundige wijze. Bezoek onze showroom en laat u adviseren. Wilt u direct een medewerker spreken voor een dringende vraag over onze BMW audio upgrade pakketten? Bel dan 079-3608898. Stuurt u liever een bericht? Ook dat is mogelijk. Vul ons contactformulier in met uw vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk!

Vraag een offerte aan

  Naam: *

  E-mail: *

  Kenteken: *

  Telefoonnummer: *

  Wat u wilt laten inbouwen: *