Audio upgrade BMW

Wilt u het geluid in uw BMW upgraden? Optimaal genieten van uitstekend geluid, professioneel ingebouwd en netjes weggewerkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: D&B Inbouwstation: de audiospecialist voor BMW. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van audio upgrade voor uw BMW, lees snel en gemakkelijk verder door onderstaand navigatiemenu aan te klikken:

BMW Gladen luidsprekers.

Over D&B Inbouwstation

Bij ons is het mogelijk om diverse car-HiFi en multimedia voor uw auto te kopen. Denk hierbij aan carkits, navigatiesystemen, speakers, subwoofers, ritregistratie en audio upgrades. Tevens installeren en monteren wij deze producten op een dusdanige manier dat u hier nog lang plezier van zult hebben. Bovendien werken wij alles mooi weg in de auto. Wij hebben namelijk een eigen en moderne autowerkplaats om bijvoorbeeld uw audio upgrade in uw BMW te installeren.

BMW audio upgrade pakket.

Bij D&B Inbouwstation bent u verzekerd van een uiterst goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De scherpe prijs komt mede tot stand door onze jarenlange ervaring. Hierdoor zijn wij in staat om op een efficiënte manier diverse audio installaties te verzorgen, waarbij wij de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Bovendien zijn wij officieel dealer van Gladen die de beste audio upgrade pakketten voor uw BMW aanbiedt. D&B Inbouwstation is zes dagen in de week geopend, dus mocht het zijn als u een vraag heeft, kunt u bellen naar 079-3608898 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Audio upgrade montage

Bij D&B Inbouwstation bestaan verschillende mogelijkheden ter verbetering van het geluid in uw BMW. Om uw audiosysteem te upgraden, kunt u een nieuwe en complete speaker set, subwoofer of versterker aanschaffen die wij graag in uw auto monteren.

Vrijwel iedere nieuwe BMW wordt namelijk door de fabrikant opgeleverd met een standaard audiosysteem. Hierdoor heeft u uiteraard wel geluid in uw auto, maar kunt u niet optimaal genieten van uw favoriete muziek. Het standaard audiosysteem van BMW bevat namelijk geen tweeters en basluidsprekers waarmee u wel die geweldige geluidservaring kunt ervaren. Klik op onderstaande afbeelding om de specificaties van de speakers te lezen.

Verschil tussen de BMW en Gladen speakers.

Onze monteur neemt uw BMW graag onder handen om het gewenste geluid te creëren dat u voor ogen heeft. Hierbij wordt rekening gehouden met het interieur akoestiek, bestaande speakers en uw wensen en behoeften. U heeft de keuze uit verschillende pakketten. Een BMW audio upgrade bij D&B Inbouwstation gaat gepaard met drie jaar garantie op gehele audio installatie!

Pakket Gladen Boxmore BMW GT

Heeft u een BMW met een standaard audiosysteem en wilt u de audio upgraden door middel van een betaalbaar BMW audio upgradepakket? Kies dan het BMW GT audiosysteem. Het BMW GT systeem bestaat uit de volgende componenten:

  • Zes luidsprekers;
  • Plug en play kabelset;
  • Versterkers van 520 watt;
  • Dempingsmateriaal.

De plug en play maakt het mogelijk dat de bekabeling van audio upgrade volledig pasklaar is en dus direct op een efficiënte manier geïnstalleerd kan worden. D&B Inbouwstation maakt bij de bekabeling gebruik van BMW connectoren welke garant staan voor een maximale betrouwbaarheid.

Plug en play voor een BMW.

Pakket Gladen Boxmore BMW DSP (Extreme)

In vergelijking tot de Gladen Boxmore BMW GT bevat het BMW DSP audiosysteem een aanvullende optie. Namelijk, een digital sound processor. Wanneer u meer audiomogelijkheden met betrekking tot het geluid wilt hebben, kies dan deze audio upgrade. Het is namelijk zo dat het interieur van de auto en eventuele luidsprekers invloed uitoefenen op de muziekweergave. Een digitale sound processor (DSP) compenseert deze nadelige invloeden. Het BMW DSP systeem bestaat uit:

  • Zes luidsprekers;
  • Plug en play kabelset;
  • Versterker van 520 watt;
  • Dempingsmateriaal;
  • Digital sound processor.

Heeft u behoefte om net een stapje verder te gaan met uw audio upgrade BMW pakket? Wilt u de kwaliteit van de lage tonen juist naar de voorgrond brengen? Bij D&B Inbouwstation is het mogelijk om het BMW DSP Extreme upgrade pakket aan te schaffen met als extra audiocomponenten: Extreme woofers!

Prijzen audio upgrade BMW

In onderstaand overzicht zijn de prijzen te vinden van de audio upgrade BMW pakketten. Er is keuze uit drie audio upgrade pakketten die het geluid in uw BMW aanzienlijk verbeteren. De prijs voor het BMW GT audiopakket vanaf € 1.349,-, de prijs voor het BMW DSP audiopakket is vanaf € 1.649,- en de prijs van het BMW DSP Extreme pakket is vanaf € 1.899,-. Wilt u nog u nog een stapje hoger? Dan kunt u kiezen voor het BMW extreme D&B pakket. Alle genoemde bedragen zijn inclusief montage van het pakket. Wilt u meer informatie? Bel direct 079-3608898.

Waarom Gladen de juiste keus is voor uw BMW!

De luidsprekers van Gladen zijn pasklaar voor uw BMW en perfect te integreren in het interieur. De luidsprekers geven een natuurlijk, gedetailleerd en krachtig geluid. Daarnaast maken we gebruik van ‘soft-dome’ tweeter voor de gedetailleerde hoge tonen, ook deze is pasklaar voor uw BMW. Af fabriek wordt door BMW onder beide voorstoelen basluidsprekers geplaatst met een diameter van 165 mm. Terwijl er wel ruimte is voor grotere woofers. Daarom heeft Gladen speciaal voor BMW woofers ontwikkeld met een diameter van 200 mm. Deze kunnen hoger belastbaar worden en blijft het geluid op hoog volume ook nog steeds loepzuiver.

Het verschil tussen de Gladen en BMW underseat speakers.

Daarnaast is het audiosysteem van het standaardpakket niet voorzien van een sterke aansturing. Hierdoor gaat veel geluidskwaliteit verloren. Dit kan opgelost worden door gebruik te maken van een krachtige vierkanaals versterker met een vermogen van minstens 520 watt. Klik op onderstaande afbeelding om de specificaties van de versterker te lezen.

Specificatie van een BMW versterker.

Kortom, met de BMW audio upgrade van Gladen bent u verzekerd van uitstekend geluid en kunt u optimaal genieten van uw favoriete muziek.

Direct contact voor het maken van een afspraak

Bent u geïnteresseerd in een BMW audio upgrade pakket voor uw auto? D&B Inbouwstation monteert uw Audio upgrade op vakkundige wijze. Bezoek onze showroom en laat u adviseren. Wilt u direct een medewerker spreken voor een dringende vraag over onze BMW audio upgrade pakketten? Bel dan 079-3608898. Stuurt u liever een bericht? Ook dat is mogelijk. Vul ons contactformulier in met uw vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk!