BEVEILIGING & COMFORT

Wil je je auto beveiligen met een betrouwbaar en hoogwaardig geclassificeerd beveiligingssysteem, een comfortabel aircosysteem, voertuigsysteem of één van de andere opties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: D&B Inbouwstationdé specialist voor beveiliging & comfort. Wij garanderen professionele inbouw en perfecte afwerking. Meer informatie over onze mogelijkheden? Via onderstaand navigatiemenu vind je snel de opties die bij jou past:


BEARLOCK

website camper foto 5 vrij -

Sinds 1981 is BearLock een zeer betrouwbaar en hoogwaardig geclassificeerd beveiligingssysteem met vele miljoenen tevreden gebruikers. Met het mechanische versnellingsbakslot blokkeer je snel en eenvoudig de versnellingsbak in de achteruit- of bij een automaat in de parkeerstand. Diefstal is zo vrijwel onmogelijk. Het volledig geïntegreerde onderhoudsvrije systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en levert geen conflicten op met bestaande alarmsystemen. Bovendien is het gepatenteerde BearLock-systeem, met maar liefst tien jaar garantie, SCM en TÜV getest en goedgekeurd. Dé garantie voor de hoogste kwaliteit en effectiviteit. Zo voldoet BearLock ruimschoots aan de eisen van verzekeraars. Uitsluitend erkende en vakbekwame monteurs mogen BearLock inbouwen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en onze scherpe prijzen!


AIRCOSERVICE

Bij D&B Inbouwstation bent u ook op het juiste adres voor uw airco.
Een goed werkende airco verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek en heeft regelmatig onderhoud nodig.

Wanneer is uw airco aan verfrissing toe? Daalt de temperatuur in uw auto ’s zomers niet meer snel? Of duurt het ontwasemen van de ruiten langer? Dan is het koudemiddel waarschijnlijk onder niveau. Wij adviseren u dan een aircocheck te laten uitvoeren.

Nare geurtjes in uw auto? Grote kans dat bacteriën, schimmels en andere micro-organismen zich in het systeem hebben genesteld. Dat kan leiden tot niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan het een nare, muffe lucht veroorzaken. Zo wilt u niet de zomer door, kom langs en laat uw airco reinigen.

Bij D&B Inbouwstation bieden we verschillende oplossingen:

  • De gratis Aircocheck. Deze bestaat uit een visuele inspectie, de controle van de bediening en een temperatuurmeting.
  • De Aircoreiniging voor € 35,-. Hierbij voeren we de aircocheck uit en reinigen we het aircosysteem en het ventilatiesysteem. Daarbij desinfecteren we de verdamper en reinigen we de ventilatiekanalen. In veel gevallen is het verstandig om ook het interieurfilter te vervangen.
  • De Aircoservice voor € 99,-. Behalve de aircocheck voeren we dan ook een druk- en lektest uit en vullen we het koudemiddel aan. Dit is meestal rond 3 jaar nodig afhankelijk hoe vaak de airco gebruikt wordt.
  • De Complete Aircoservice voor € 129,-. Dit pakket bestaat uit de Aircocheck, Aircoreiniging en de Aircoservice.

IMG 0653


AUTOALARM

Wij monteren uitsluitend SCM/VbV goedgekeurde beveiligingssystemen met of zonder voertuigvolgsysteem in verschillende alarm- en prijsklassen. Uiteraard ontvang je na montage het bijbehorende certificaat als bewijs voor de verzekeraar. Professionele dieven schrik je namelijk alleen af met geavanceerde alarmsystemen. Bovendien eisen de verzekeraars per 1 januari 2015 een startonderbreker met eigen autorisatie. We bouwen dan naast de originele startonderbreker een extra startonderbreker in die via een eigen autorisatie wordt uitgeschakeld. Er zijn verschillende opties. Wij adviseren BearLock!


VOERTUIGVOLGSYSTEMEN

Wij werken met Kiwa SCM gecertificeerde volgsystemen. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden verschillende mogelijkheden:

  • volgsysteem conform de eis van uw verzekering.
  • uitgebreid systeem met autorisatie middels een zogenoemde driver key.
  • ritregistratie.

Ons systeem is niet merk gebonden en kan in elk type voertuig geplaats worden.


RAMEN BLINDEREN

Geniet meer in uw auto!

Beschermen u zelf en voertuig en zorg voor een comfortabel rijervaring met de Black Pearl by Madico.

Vermindert hitte en verblinding, raamfolie vermindert hitte en vervelende verblinding, waardoor uw auto comfortabeler rijdt en minder airconditioning nodig is.

Meer dan 99% UV-bescherming, te veel blootstelling aan ultraviolet licht kan leiden tot zonverbranding en mogelijk huidkanker. Bescherm jou en je gezin met Black Pearl.

Minimaliseert vervaging van auto-interieurs, bescherm de binnenoppervlakken en bekleding van uw auto tegen overmatige blootstelling aan UV en het uitdrogende effect van de zon.

Rekening houdend met veiligheid, bij glasbreuk door een ongeval houdt het glasfolie gebroken glas bij elkaar en weg van de inzittenden.

Verbetert het uiterlijk van het voertuig, de rijke, grijze toon van Black Pearl biedt een verfijnde stijl en is verkrijgbaar in vele tinten om aan uw rijbehoeften te voldoen.

 

ramen


DASHCAM

Weleens een aanrijding gehad, maar kon je jouw onschuld niet bewijzen? Of wil jij ook jouw auto beveiligen tegen vandalisme of parkeerschade? Met een Dashcam kun je dit soort problemen voorkomen.

Wij monteren alleen professionelen A merken van BlackVue en Alpine.

Alpine Dash Cam RVC-R800