BEVEILIGING & COMFORT

 

 

BEARLOCK

website camper foto 5 vrij -

Sinds 1981 is BearLock een zeer betrouwbaar en hoogwaardig geclassificeerd beveiligingssysteem met vele miljoenen tevreden gebruikers. Met het mechanische versnellingsbakslot blokkeer je snel en eenvoudig de versnellingsbak in de achteruit- of bij een automaat in de parkeerstand. Diefstal is zo vrijwel onmogelijk. Het volledig geïntegreerde onderhoudsvrije systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en levert geen conflicten op met bestaande alarmsystemen. Bovendien is het gepatenteerde BearLock-systeem, met maar liefst tien jaar garantie, SCM en TÜV getest en goedgekeurd. Dé garantie voor de hoogste kwaliteit en effectiviteit. Zo voldoet BearLock ruimschoots aan de eisen van verzekeraars. Uitsluitend erkende en vakbekwame monteurs mogen BearLock inbouwen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en onze scherpe prijzen!

 

AIRCOSERVICE

Bij D&B Inbouwstation bent u ook op het juiste adres voor uw airco.
Een goed werkende airco verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek en heeft regelmatig onderhoud nodig.

Wanneer is uw airco aan verfrissing toe? Daalt de temperatuur in uw auto ’s zomers niet meer snel? Of duurt het ontwasemen van de ruiten langer? Dan is het koudemiddel waarschijnlijk onder niveau. Wij adviseren u dan een aircocheck te laten uitvoeren.

Nare geurtjes in uw auto? Grote kans dat bacteriën, schimmels en andere micro-organismen zich in het systeem hebben genesteld. Dat kan leiden tot niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan het een nare, muffe lucht veroorzaken. Zo wilt u niet de zomer door, kom langs en laat uw airco reinigen.

Bij D&B Inbouwstation bieden we verschillende oplossingen:

  • De gratis Aircocheck. Deze bestaat uit een visuele inspectie, de controle van de bediening en een temperatuurmeting.
  • De Aircoreiniging voor € 35,-. Hierbij voeren we de aircocheck uit en reinigen we het aircosysteem en het ventilatiesysteem. Daarbij desinfecteren we de verdamper en reinigen we de ventilatiekanalen. In veel gevallen is het verstandig om ook het interieurfilter te vervangen.
  • De Aircoservice voor € 99,-. Behalve de aircocheck voeren we dan ook een druk- en lektest uit en vullen we het koudemiddel aan. Dit is meestal rond 3 jaar nodig afhankelijk hoe vaak de airco gebruikt wordt.
  • De Complete Aircoservice voor € 129,-. Dit pakket bestaat uit de Aircocheck, Aircoreiniging en de Aircoservice.

Maak nu hier een afspraak.

 

 

 

IMG 0653