BEVEILIGING & COMFORT

Maak hier een afspraak

Wilt u uw auto beveiligen met een betrouwbaar en hoogwaardig geclassificeerd beveiligingssysteem, aircosysteem, voertuigsysteem of één van de andere opties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. D&B Inbouwstationdé specialist voor beveiliging & comfort. Wij garanderen professionele inbouw en perfecte afwerking. Meer informatie over onze mogelijkheden? Via onderstaand navigatiemenu vindt u snel alle mogelijkheden:


BEARLOCK

website camper foto 5 vrij -

Sinds 1981 is BearLock een zeer betrouwbaar en hoogwaardig geclassificeerd beveiligingssysteem met vele miljoenen tevreden gebruikers. Met het mechanische versnellingsbakslot blokkeert u snel en eenvoudig de versnellingsbak in de achteruit- of bij een automaat in de parkeerstand. Diefstal is zo vrijwel onmogelijk. Het volledig geïntegreerde onderhoudsvrije systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en levert geen conflicten op met bestaande alarmsystemen. Bovendien is het gepatenteerde BearLock-systeem – met maar liefst tien jaar garantie – SCM en TÜV getest en goedgekeurd. Dé garantie voor de hoogste kwaliteit en effectiviteit. Zo voldoet BearLock ruimschoots aan de eisen van verzekeraars. Uitsluitend erkende en vakbekwame monteurs mogen BearLock inbouwen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Prijs inclusief montage v.a. €819,-


AIRCOSERVICE

Bij D&B Inbouwstation bent u ook op het juiste adres voor uw airco. Een goed werkende airco verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek en heeft regelmatig onderhoud nodig.

Wanneer is uw airco aan verfrissing toe? Daalt de temperatuur in uw auto ’s zomers niet meer snel? Of duurt het ontwasemen van de ruiten langer? Dan is het koudemiddel waarschijnlijk onder niveau. Wij adviseren u dan een aircocheck te laten uitvoeren.

Nare geurtjes in uw auto? Grote kans dat bacteriën, schimmels en andere micro-organismen zich in het systeem hebben genesteld. Dat kan leiden tot niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan het een nare, muffe lucht veroorzaken. Zo wilt u niet de zomer door. Dus kom langs en laat uw airco reinigen.

Bij D&B Inbouwstation bieden we verschillende oplossingen:

De gratis Aircocheck. Deze bestaat uit een visuele inspectie, de controle van de bediening en een temperatuurmeting.

De Aircoreiniging voor € 35,-. Hierbij voeren we de aircocheck uit en reinigen we het aircosysteem en het ventilatiesysteem. Daarbij desinfecteren we de verdamper en reinigen we de ventilatiekanalen. In veel gevallen is het verstandig om ook het interieurfilter te vervangen.

De Aircoservice voor € 99,-. Behalve de aircocheck voeren we dan ook een druk- en lektest uit en vullen we het koudemiddel aan. Dit is meestal rond 3 jaar nodig afhankelijk hoe vaak de airco gebruikt wordt.

De Complete Aircoservice voor € 129,-. Dit pakket bestaat uit de Aircocheck, Aircoreiniging en de Aircoservice.


AUTOALARM

Wij monteren uitsluitend SCM/VbV goedgekeurde beveiligingssystemen met of zonder voertuigvolgsysteem in verschillende alarm- en prijsklassen. Uiteraard ontvangt u na montage het bijbehorende certificaat als bewijs voor de verzekeraar. Professionele dieven schrikt u namelijk alleen af met geavanceerde alarmsystemen. Bovendien eisen de verzekeraars per 1 januari 2015 een startonderbreker met eigen autorisatie. We bouwen dan naast de originele startonderbreker een extra startonderbreker in die via een eigen autorisatie wordt uitgeschakeld. 


AUTO ISOLATIE

Wilt u uw auto isoleren tegen warmte en geluid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: D&B Inbouwstationdé specialist voor beveiliging en comfort.. Wij garanderen professionele inbouw en perfecte afwerking.

serieGoed geluid begint bij de inbouw!

Met de aanschaf van een hoogwaardige speakerset heeft u de eerste stap gezet op weg naar perfecte geluidskwaliteit in uw auto. Het eindresultaat staat of valt echter met de juiste montage van uw luidsprekers. Gebruik daarom Silent Coat dempingsmateriaal om het beste uit uw installatie te halen!


logo

Less Noise…

Uw auto wordt geplaagd door diverse lawaaibronnen zoals de motor, banden en windgeruis. Bovendien veroorzaken de luidsprekers resonanties in deurpanelen en plaatmateriaal. Silent Coat absorbeert deze hinderlijke trillingen door ze om te zetten in warmte.

….More Music!

Silent Coat maakt van uw auto een betere klankkast. U wordt dan ook beloond met een krachtige basweergave, meer dynamiek en betere staging.


Stap 1 : Creëer meer (kick) bass! Breng een laag ontdreuning aan op het plaatwerk van de deur, de luidsprekeradapter, het deurpaneel en de kofferruimte.

Stap 2 : Verbeter de sound! Maak van uw portieren ideale klankkasten door een laag Sound Absorber op het deurpaneel. Absorbeert bovendien veel rijgluiden.

Stap 3 : Maak je auto nog stiller! Breng Noise Isolator aan op het buitenste plaatwerk van de portieren om geluid van buiten de auto te blokkeren.


ontdreuning1. Ontdreuning

Zoekt u de beste sound? Of wilt u minder lawaai in uw auto? Het aanbrengen van een laag ontdreuningsmateriaal is de 1ste stap! Begin met het ontdreunen van de portieren, deurbekleding en de kofferbak. Wilt u ook rij- en omgevingslawaai verminderen? Breng dan ook ontdreuning aan op de wielkasten, de hemel en de bodem van de auto.

sound absorber2. Sound Absorber

Sound Absorber absorbeert staande golven en rijgeluiden. Hierdoor is het ideaal te gebruiken op de deurkleding, hemel en wielkasten.

noise isolator3. Noice Isolator

Noise Isolator blokkeert ongewenste geluiden van buiten de auto. Noise Isolator is te gebruiken in de portieren en op de bodem van de auto.

noise buffler4. Noise Buffler

Noise Buffler absorbeert geluiden afkomstig van de motor en is bij uitstek geschikt voor gebruik onder de motorkap.


Comfort pakket

Het plaatsen van de geluidsisolatie is mogelijk op meerdere belangrijke plekken:

 • Deuren isoleren: vermindert het omgevingsgeluid waardoor de speakers ook beter tot hun recht komen.
 • Kofferbak isoleren: vermindert het afrolgeluid dat via de achterbanden binnen komt.
 • Vloer isoleren: vermindert het geluid dat via de banden en onderstel binnen komt.
 • Motorkap isoleren: vermindert het geluid van de motor dat tijdens het auto rijden de autocabine in komt.
 • Dak isoleren: verbeterd akoestiek en vermindert algeheel geluidsniveau in de auto.

D&B Inbouwstation heeft de prijzen voor u op een rijtje gezet:

 • 4 Deuren voor en achter € 499.- incl. BTW
 • Kofferbak € 499.- incl. BTW
 • Bodem € 499.- incl. BTW
 • Dak en raamstijlen € 449.- incl. BTW
 • Motorkap € 150.- incl. BTW
 • Complete auto isoleren  € 2000,- incl. BTW

VOERTUIGVOLGSYSTEMEN

Wij werken met Kiwa SCM gecertificeerde volgsystemen. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden verschillende mogelijkheden:

 • volgsysteem conform de eis van uw verzekering.
 • uitgebreid systeem met autorisatie middels een zogenoemde driver key.
 • ritregistratie.

Ons systeem is niet merk gebonden en kan in elk type voertuig geplaats worden.


RAMEN BLINDEREN

Beschermen u zelf en voertuig en zorg voor een comfortabel rijervaring met de Black Pearl by Madico.

Vermindert hitte en verblinding, raamfolie vermindert hitte en vervelende verblinding, waardoor uw auto comfortabeler rijdt en minder airconditioning nodig is.

Meer dan 99% UV-bescherming, te veel blootstelling aan ultraviolet licht kan leiden tot zonverbranding en mogelijk huidkanker. Bescherm uzelf en uw gezin met Black Pearl.

Minimaliseert vervaging van auto-interieurs, bescherm de binnenoppervlakken en bekleding van uw auto tegen overmatige blootstelling aan UV en het uitdrogende effect van de zon.

Rekening houdend met veiligheid, bij glasbreuk door een ongeval houdt het glasfolie gebroken glas bij elkaar en weg van de inzittenden.

Verbetert het uiterlijk van het voertuig, de rijke, grijze toon van Black Pearl biedt een verfijnde stijl en is verkrijgbaar in vele tinten om aan uw rijbehoeften te voldoen.


DASHCAM

Weleens een aanrijding gehad, maar kon u uw onschuld niet bewijzen? Of wilt u ook uw auto beveiligen tegen vandalisme of parkeerschade? Met een Dashcam kunt u dit soort problemen voorkomen.

Wij monteren alleen professionelen A merken van BlackVue en Alpine.


LASER DETECTIE SYSTEEM

AL priority is de opvolger van het beste laser detectie systeem ter wereld. 

Nu met nog compactere en krachtigere sensoren, upgrades via internet en een programmeerbare control unit met nieuwe uitbreidingsmogelijkheden. Dankzij een aantal gepatenteerde technieken en ISO 9001 gecertificeerde productie in Europa garanderen we de beste performance en betrouwbaarheid van onze producten.

De nieuwste LASER detectie technologie

AL Priority maakt gebruik van haar eigen gepatenteerde LASER technologie. Hierdoor is een betere detectie van zwakke signalen mogelijk evenals betere resistentie tegen tempratuurschommelingen en storende lichtbronnen waaronder zonlicht.

1705

AL Priority Quad  € 1799,00
Multifunctioneel laser detectie systeem met vijf sensoren.

1319AL Priority Quad  € 1499,00
Multifunctioneel laser detectie systeem met vier sensoren.

1318AL Priority Triple  € 1199,00
Multifunctioneel laser detectie systeem met drie sensoren.

1317

AL Priority Dual  € 899,00
Multifunctioneel laser detectie systeem met twee sensoren.

1316

AL Priority Single  € 599,00  
Multifunctioneel laser detectie systeem met één sensor.

 


Video demo:


Details

Laser Detectie


100% Legaal

AL Priority beschikt over een Europees E-keur (2004/104/EC, 2005/49/EC, 2005/83/EC) voor parkeersensoren en is daarmee toegestaan voor het gebruik als parkeersensor.

Hoeveel sensoren?

Hoeveel sensoren u nodig heeft hangt af van het formaat van uw auto, gebruik als indicatie de tabel hieronder. Elke sensor is voorzien van 5 meter aansluitkabel, dus indien u sensoren achter monteert dan is in veel gevallen een optionele verlengkabel nodig.


Soort auto Sensoren voor Sensoren achter
Sedan, station, coupé & hatchback 1 1
Grote SUV (BMW X5, Audi Q7, Cayenne) 1 – 2 1 – 2
Compacte bus (MB Vito, VW Transporter) 2 2

Laser Detectie

 

TARGET BLU EYE

 

Vanaf € 1.799,00 inclusief montage.

 

ONTDEK DE HULPDIENSTEN NOG VOORDAT ZE U ZIEN!
U bent even in gedachten verzonken en ineens staat die ambulance of brandweerwagen met loeiende sirenes achter u. U schrikt en probeert zo snel mogelijk opzij te gaan, maar zou het niet veel beter en vooral veiliger zijn als u er in uw auto ruim van tevoren een waarschuwing voor kreeg? En dan is er nog dat andere voordeel, het grootste voordeel, maar dat noemen we niet.

HOE WERKT HET?
Als u een sirene niet hoort en blauwe zwaailampen niet ziet, hoe zorgt Target Blu Eye er dan voor dat u eerder in de gaten krijgt dat er hulpdiensten naderen? Auto’s worden steeds beter geïsoleerd, waardoor de inzittenden steeds meer afgesloten raken van geluid van buiten de auto. Target Blu Eye geeft echter een akoestisch signaal én visuele waarschuwingen. Bovendien herkent het systeem of de hulpdiensten uw kant op komen of juist de andere kant op gaan.

LEGAAL IN HEEL EUROPA
Uiteraard is het gebruik van Target Blu Eye toegestaan in heel Europa. Het systeem informeert u immers niet alleen over de aanwezigheid van politie, maar van alle hulpdiensten. Daarom draagt Target Blu Eye bij aan uw veiligheid én die van anderen in ieder land waar het TETRA-netwerk gebruikt wordt. Naast Nederland (C2000) zijn dat onder meer België, Groot-Brittanië, Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Hongarije en geheel Scandinavië. Op onze website www.blu-eye.eu treft u onder ‘veelgestelde vragen’ het complete en meest actuele dekkingsoverzicht aan.

GEBRUIKSVRIENDELIJK, VEILIG EN ZEKER
Target Blu Eye waarschuwt u voor naderende hulpdiensten, zoals brandweerauto’s, ambulances, opvallende en onopvallende politieauto’s en politiemotoren. Daardoor verhoogt het systeem de verkeersveiligheid voor uzelf, maar ook voor de hulpdiensten en andere weggebruikers. Door u tijdig te waarschuwen voorkomt Target Blu Eye namelijk dat u in paniek raakt en daardoor onvoorspelbaar (en dus gevaarlijk) reageert. Het systeem is eenvoudig te bedienen, met slechts twee knoppen. Het is eenvoudig te installeren en u weet dat u het voor een langere periode kunt gebruiken; niet alleen geldt er een garantietermijn van twee jaar, ook zijn er gratis lifetime updates.

Wilt u meer informatie over dit product of een van onze andere producten en diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen op 079-360 88 98 of mailen naar info@dnbinbouwstation.nl voor het maken van een afspraak.