BEARLOCK

Maak hier een afspraak

website camper foto 5 vrij -

Sinds 1981 is BearLock een zeer betrouwbaar en hoogwaardig geclassificeerd beveiligingssysteem met vele miljoenen tevreden gebruikers. Met het mechanische versnellingsbakslot blokkeert u snel en eenvoudig de versnellingsbak in de achteruit- of bij een automaat in de parkeerstand. Diefstal is zo vrijwel onmogelijk. Het volledig geïntegreerde onderhoudsvrije systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en levert geen conflicten op met bestaande alarmsystemen. Bovendien is het gepatenteerde BearLock-systeem, met maar liefst tien jaar garantie, SCM en TÜV getest en goedgekeurd. Dé garantie voor de hoogste kwaliteit en effectiviteit. Zo voldoet BearLock ruimschoots aan de eisen van verzekeraars. Uitsluitend erkende en vakbekwame monteurs mogen BearLock inbouwen.

Prijs inclusief montage v.a. €819,-

2019-09-10 (3)

Waarom BearLock? De voordelen op een rij:

1.Uniek & gepatenteerd systeem

BearLock® is internationaal en Nederlands patenthouder van het NRK-FK principe bij voertuig gebonden mechanische beveiligingssystemen. Dit is het fietsslotprincipe (sleutel is er alleen uit te halen bij vergrendeling) in combinatie met een omklapbare sleutel. Daarmee is BearLock® het enige legale en officiële systeem met dit principe in deze klasse.

Wat betekent dat concreet voor u? Aanschaf van de enige, echte BearLock® geeft u zekerheid van continuïteit in service, garantie én niet onbelangrijk probleemloze acceptatie bij de verzekeraar. Voor nu en in de toekomst.

2. 10 jaar garantie

BearLock®-Benelux is sinds 2002 actief op de Nederlandse & Belgische markt. Door onze uitstekende ervaringen & betrouwbaarheid geven we vanaf januari 2013 met vertrouwen 10 jaar garantie op onze BearLock® versnellingsbak en stuurassloten.

3. Drie (Klap)sleutels

Tegenwoordig zien we dat bij meer en meer beveiligingssystemen u slechts een minimum (2 stuks) aan sleutels of handbedieningen ontvangt. Mocht u dan onverhoopt een sleutel kwijtraken dan bevindt u zich meteen in een penibele situatie. BearLock®-Benelux levert u wél gewoon standaard 3 sleutels bij aanschaf van onze systemen. In het geval van verlies van sleutel(s) hebben we de mogelijkheid nieuwe sleutels bij te bestellen middels onze veilige sleutelprocedure.

4. Robuust

Éénmaal ingebouwd, is het systeem vrijwel niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Zowel het slotmechanisme als alle ondersteunende onderdelen zijn puur mechanisch. Daarnaast zijn deze onderdelen van speciale combinatie lageringen staal gemaakt. Er bestaat geen snelle en/of gemakkelijke vormen van ontmanteling voor de autodief. Dit alles maakt diefstal in de praktijk uiterst onaantrekkelijk.

5. Géén storingen

BearLock® is een volledig “stand-alone” systeem. Daardoor heeft u de zekerheid dat BearLock® niet in conflict zal treden met enige elektronische- of automanagementsystemen. Tevens sluit u hiermee de  mogelijkheid van vele ongemakkelijke situaties uit. Denkt u aan storingen of “loze akoestische concerten” die andere beveiligingssystemen kunnen geven.

6. Géén abonnementskosten

BearLock® is een éénmalige uitgave voor uw voertuig. U hoeft zich geen zorgen maken over verborgen of nakomende kosten. De BearLock® is niet gebonden aan enige abonnementsvormen. Nu én in de toekomst niet. U heeft geen verrassingen als het verlengen van contracten of enige stijgende kosten. Gewoon éénmalig de BearLock® aanschaffen en daarna heeft uw portemonnee een welverdiende rust!

7. Géén herkeuringen & onderhoud

Vanwege de unieke en mechanische eigenschappen is elk BearLock® systeem vrijgesteld van jaarlijkse herkeuringen. Bij andere voertuigbeveiligingssystemen wordt dit vaak wél gevraagd (door verzekeraar en/of officiële instanties). Naar verloop kunnen andere systemen aangetast raken en storingen geven. Bij BearLock® hoeft u geen tijd, moeite en kosten te besteden aan het tijdig bijhouden van deze herkeuringen. En wat gaat uw verzekeraar besluiten als uw voertuig gestolen is en zij komen erachter dat uw herkeuring verlopen is? Ook behoeft het systeem na plaatsing géén enkel onderhoud meer. Kortom BearLock® bezorgt u géén nazorgen en maakt het systeem jaar op jaar steeds voordeliger in gebruik!

8. Snel & simpel in gebruik

U heeft zelf “de sleutel” in handen! Door middel van een snelle druk of draaibeweging vergrendelt u zelf uw voertuig tegen autodiefstal. De handeling vergaat net zo éénvoudig als bijvoorbeeld het omdoen van uw veiligheidsgordel. U draagt zelf actief bij voorkoming van uw voertuig en legt niet uw afhankelijkheid in een reactief systeem. Een prettige gevoel.

9. Veilig op weg

Verkeersveiligheid moet altijd voorop staan. Daarom levert BearLock® alleen systemen die een slimme ingebouwde veiligheid hebben zonder in te boeten op bedieningsgemak. U kunt met een gerust hart op weg zonder risico dat het systeem per ongeluk of spontaan in werking treedt.

10. Vriendelijk voor uw voertuig

Het BearLock® systeem past zich aan het voertuig en niét andersom.  Het voegt slechts iets toe en beschadigt niet de bestaande techniek of interieur van uw voertuig. Dit is een cruciaal uitgangspunt. Denkt u bijvoorbeeld eens aan behoud van uw fabrieksgarantie bij uw voertuig? BearLock® werkt hierin samen met verscheidene importeurs samen op dit punt. Sterker nog, zelfs mede om deze reden staan een aantal auto-importeurs alleen het BearLock® systeem toe als mechanische autobeveiliging!

11. Beveiligt PREVENTIEF

Met de BearLock® blijft uw voertuig op zijn plek staan! En dat al 35 jaar lang. Waarom achter een voertuig aangaan, terwijl het voorkomen had kunnen worden? Naast dat u een “lege plek” toch niet mee wilt maken brengt elke diefstal aanzienlijke (maatschappelijke) kosten met zich mee. Denkt u aan inzet van onder andere opsporende instanties en verzekeraars. Maar denkt u vooral aan uw eigen situatie: hoe onthand zou u in die situatie zijn? Hoe zit eventuele andere waardevolle bezittingen in uw voertuig? Krijgt u uw auto naar (nieuw)waarde vergoed? In wat voor staat vindt u uw voertuig terug?…Laten we het verlies alstublieft houden bij één partij: de autodief!

2019-09-10 (4)