AUTOALARM

Maak hier een afspraak

Overweegt u om een autoalarm te nemen? Wij monteren uitsluitend SCM/VbV goedgekeurde beveiligingssystemen met of zonder voertuigvolgsysteem in verschillende alarm- en prijsklassen.

Uiteraard ontvangt u na montage het bijbehorende certificaat als bewijs voor de verzekeraar. Professionele dieven schrikt u namelijk alleen af met geavanceerde alarmsystemen. Bovendien eisen de verzekeraars per 1 januari 2015 een startonderbreker met eigen autorisatie. We bouwen dan naast de originele startonderbreker een extra startonderbreker in die via een eigen autorisatie wordt uitgeschakeld. Er zijn verschillende opties. Wij adviseren Defa, Faringwell of Moving Intellingence


BEARLOCK

website camper foto 5 vrij -

Sinds 1981 is BearLock een zeer betrouwbaar en hoogwaardig geclassificeerd beveiligingssysteem met vele miljoenen tevreden gebruikers. Met het mechanische versnellingsbakslot blokkeert u snel en eenvoudig de versnellingsbak in de achteruit- of bij een automaat in de parkeerstand. Diefstal is zo vrijwel onmogelijk. Het volledig geïntegreerde onderhoudsvrije systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en levert geen conflicten op met bestaande alarmsystemen. Bovendien is het gepatenteerde BearLock-systeem, met maar liefst tien jaar garantie, SCM en TÜV getest en goedgekeurd. Dé garantie voor de hoogste kwaliteit en effectiviteit. Zo voldoet BearLock ruimschoots aan de eisen van verzekeraars. Uitsluitend erkende en vakbekwame monteurs mogen BearLock inbouwen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze scherpe prijzen.