Audio upgrade Mercedes

Wilt u het geluid in uw Mercedes upgraden? Optimaal genieten van uitstekend geluid, professioneel ingebouwd en netjes weggewerkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: D&B Inbouwstation: de audiospecialist voor Mercedes-Benz. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van audio upgrade voor uw Mercedes, lees snel en gemakkelijk verder door onderstaand navigatiemenu aan te klikken:

boxmore-mb1

Over D&B Inbouwstation

Bij ons is het mogelijk om diverse car-HiFi en multimedia voor uw auto te kopen. Denk hierbij aan carkits, navigatiesystemen, speakers, subwoofers, ritregistratie en audio upgrades. Tevens installeren en monteren wij deze producten op een dusdanige manier dat u hier nog lang plezier van zult hebben. Bovendien werken wij alles mooi weg in de auto. Wij hebben namelijk een eigen en moderne autowerkplaats om bijvoorbeeld uw audio upgrade in uw Mercedes te installeren.

Bij D&B Inbouwstation bent u verzekerd van een uiterst goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De scherpe prijs komt mede tot stand door onze jarenlange ervaring. Hierdoor zijn wij in staat om op een efficiënte manier diverse audio installaties te verzorgen, waarbij wij de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Bovendien zijn wij officieel dealer van Gladen die de beste audio upgrade pakketten voor uw Mercedes aanbiedt. D&B Inbouwstation is zes dagen in de week geopend, dus mocht het zijn als u een vraag heeft, kunt u bellen naar 079-3608898 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Audio upgrade montage

Bij D&B Inbouwstation bestaan verschillende mogelijkheden ter verbetering van het geluid in uw Mercedes. Om uw audiosysteem te upgraden, kunt u een nieuwe en complete speaker set, subwoofer of versterker aanschaffen die wij graag in uw auto monteren.

Vrijwel iedere nieuwe Mercedes wordt namelijk door de fabrikant opgeleverd met een standaard audiosysteem. Hierdoor heeft u uiteraard wel geluid in uw auto, maar kunt u niet optimaal genieten van uw favoriete muziek.

Onze monteur neemt uw Mercedes graag onder handen om het gewenste geluid te creëren dat u voor ogen heeft. Hierbij wordt rekening gehouden met het interieur akoestiek, bestaande speakers en uw wensen en behoeften. U heeft de keuze uit verschillende pakketten. Een Mercedes audio upgrade bij D&B Inbouwstation gaat gepaard met drie jaar garantie op gehele audio installatie!

Pakket Gladen Boxmore MB PRO

Heeft u een Mercedes met een standaard audiosysteem en wilt u de audio upgraden door middel van een betaalbaar Mercedes audio upgradepakket? Kies dan het MB PRO pakket. Het MB PRO pakket bestaat uit de volgende componenten:

  • Zes luidsprekers;
  • Plug en play kabelset;
  • Versterker van 320 watt;
  • Dempingsmateriaal.

De plug en play maakt het mogelijk dat de bekabeling van audio upgrade volledig pasklaar is voor uw Mercedes en dus direct op een efficiënte manier geïnstalleerd kan worden. Zowel de luidsprekers als de versterker worden buiten het zicht geplaatst en zo blijft de integriteit van uw auto behouden.

Pakket Gladen Boxmore MB DSP (3D)

In vergelijking tot de Gladen Boxmore MB PRO bevat het MB DSP audiosysteem een aanvullende optie. Namelijk, een digital sound processor. Wanneer u meer audiomogelijkheden met betrekking tot het geluid wilt hebben, kies dan deze audio upgrade. Het is namelijk zo dat het interieur van de auto en eventuele luidsprekers invloed uitoefenen op de muziekweergave. Een digitale sound processor (DSP) compenseert deze nadelige invloeden. Het MB DSP systeem bestaat uit:

  • Zes luidsprekers;
  • Plug en play kabelset;
  • Versterker van 420 watt;
  • Dempingsmateriaal;
  • Digital sound processor.

Heeft u behoefte om net een stapje verder te gaan met uw audio upgrade Mercedes pakket? Wilt u ruimtelijk geluid en nog meer dynamiek? Bij D&B Inbouwstation is het mogelijk om het MB DSP 3D upgrade pakket aan te schaffen met als extra audiocomponenten: 480 Watt versterker en luidsprekers achter!

Deze pakketten zijn geschikt voor de Mercedes-Benz C-Klasse, E-Klasse, GLC-Klasse en S-Klasse.

Prijzen audio upgrade Mercedes

In onderstaand overzicht zijn de prijzen te vinden van de audio upgrade Mercedes pakketten. Er is keuze uit drie audio upgrade pakketten die het geluid in uw Mercedes aanzienlijk verbeteren. De prijs voor het MB PRO audiopakket is € 1.949,-, de prijs voor het MB DSP audiopakket is vanaf € 2.349,- en de prijs van het MB DSP 3D pakket is vanaf € 2.899,-. Alle genoemde bedragen zijn inclusief montage van het pakket. Wilt u meer informatie? Bel direct 079-3608898.

Waarom Gladen de juiste keus is voor uw Mercedes!

De luidsprekers van Gladen zijn pasklaar voor uw Mercedes en perfect te integreren in het interieur. De luidsprekers geven een natuurlijk, gedetailleerd en krachtig geluid. Daarnaast maken we gebruik van ‘soft-dome’ tweeter voor de gedetailleerde hoge tonen, ook deze is pasklaar voor uw Mercedes. Ook de krachtige 20 cm wooffers zijn op maat gemaakt voor uw Mercedes. De diepe en gecontroleerde lage tonen voegen zich naadloos in het geluid, zonder het geluidsbeeld te verstoren.

Daarnaast is het audiosysteem van het standaardpakket niet voorzien van een sterke aansturing. Hierdoor gaat veel geluidskwaliteit verloren. Dit kan opgelost worden door gebruik te maken van een krachtige vierkanaals versterker met een vermogen van minstens 320 watt.

mosconi

Kortom, met de Mercedes audio upgrade van Gladen bent u verzekerd van uitstekend geluid en kunt u optimaal genieten van uw favoriete muziek.

Direct contact voor het maken van een afspraak

Bent u geïnteresseerd in een Mercedes audio upgrade pakket voor uw auto? D&B Inbouwstation monteert uw Audio upgrade op vakkundige wijze. Bezoek onze showroom en laat u adviseren. Wilt u direct een medewerker spreken voor een dringende vraag over onze Mercedes audio upgrade pakketten? Bel dan 079-3608898. Stuurt u liever een bericht? Ook dat is mogelijk. Vul ons contactformulier in met uw vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk!