TARGET BLU EYE

Maak hier een afspraak

Vanaf € 1.299,00 inclusief montage.

ONTDEK DE HULPDIENSTEN NOG VOORDAT ZE U ZIEN
U bent even in gedachten verzonken en ineens staat die ambulance of brandweerwagen met loeiende sirenes achter u. U schrikt en probeert zo snel mogelijk opzij te gaan, maar zou het niet veel beter en vooral veiliger zijn als u er in uw auto ruim van tevoren een waarschuwing voor kreeg? En dan is er nog dat andere voordeel, het grootste voordeel, maar dat noemen we niet.

HOE WERKT HET?
Als u een sirene niet hoort en blauwe zwaailampen niet ziet, hoe zorgt Target Blu Eye er dan voor dat u eerder in de gaten krijgt dat er hulpdiensten naderen? Auto’s worden steeds beter geïsoleerd, waardoor de inzittenden steeds meer afgesloten raken van geluid van buiten de auto. Target Blu Eye geeft echter een akoestisch signaal én visuele waarschuwingen. Bovendien herkent het systeem of de hulpdiensten uw kant op komen of juist de andere kant op gaan.

LEGAAL IN HEEL EUROPA
Uiteraard is het gebruik van Target Blu Eye toegestaan in heel Europa. Het systeem informeert u immers niet alleen over de aanwezigheid van politie, maar van alle hulpdiensten. Daarom draagt Target Blu Eye bij aan uw veiligheid én die van anderen in ieder land waar het TETRA-netwerk gebruikt wordt. Naast Nederland (C2000) zijn dat onder meer België, Groot-Brittanië, Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Hongarije en geheel Scandinavië. Op onze website www.blu-eye.eu treft u onder ‘veelgestelde vragen’ het complete en meest actuele dekkingsoverzicht aan.

GEBRUIKSVRIENDELIJK, VEILIG EN ZEKER
Target Blu Eye waarschuwt u voor naderende hulpdiensten, zoals brandweerauto’s, ambulances, opvallende en onopvallende politieauto’s en politiemotoren. Daardoor verhoogt het systeem de verkeersveiligheid voor uzelf, maar ook voor de hulpdiensten en andere weggebruikers. Door u tijdig te waarschuwen voorkomt Target Blu Eye namelijk dat u in paniek raakt en daardoor onvoorspelbaar (en dus gevaarlijk) reageert. Het systeem is eenvoudig te bedienen, met slechts twee knoppen. Het is eenvoudig te installeren en u weet dat u het voor een langere periode kunt gebruiken; niet alleen geldt er een garantietermijn van twee jaar, ook zijn er gratis lifetime updates.